Partybus at Decibel Outdoor

Schoolreisjes met de partybus

 
schoolreisje in partybus 2
Gezellig rond de tafel in partybus 4

Schoolreisjes zijn altijd al de schooldag waar het meest naar wordt uitgekeken door de kinderen, maar deze dag kan nog veel specialer worden! Ondanks dat je bij een partybus misschien niet gelijk denkt aan schoolreisjes, blijkt de combinatie in de praktijk een enorm succes. Zowel de kinderen als de leraren complimenteren ons keer op keer met het feit dat ze nog nooit zo'n leuke schoolreis hebben meegemaakt.


Gaan de kinderen al uit hun dak doordat ze in deze unieke partybus met de tafel opstelling mee mogen, met de discolampen erbij en zeker als de rookmachine gebruikt wordt bereikt de extase zijn hoogtepunt! Met dansende leerkrachten en aanmoedigingen vanuit de kinderen tot gevolg. Natuurlijk houden wij wel rekening met de oren van uw kroost en zullen we de muziek niet voluit zetten, maar een leuk muziekje op redelijk volume zorgt voor meer dan voldoende feeststemming voor de kids om voluit met de muziek mee te zingen, te klappen, te zwaaien en te dansen. De schoolreis duurde voor de beleving van de leerlingen nog nooit zo kort, en hierover zal zeker nog het nodige nagepraat worden bij het avondeten en op school.

Speciaal voor de schoolreizen hebben wij partybussen 2, 3, 4 en 5 uitgerust met veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, want uiteraard staat de veiligheid van uw kinderen bij ons voorop. En doordat de harmonica partybussen voorzien zijn van 67 danwel 69 zitplaatsen, hoeft een partybus niet eens duurder te zijn dan vervoer met 'normale' 50-persoons bussen, want afhankelijk van de groepsgroottes kan men vaak met een bus minder af. En zijn er onvoldoende partybussen beschikbaar, dan kunnen wij tevens moderne (dubbeldekker) touringcars voor uw schoolreis verzorgen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken voor uw meest feestelijke schoolreis ooit?
Vraag dan hier uw offerte aan.

Enkele schoolreis bestemmingen waarheen wij uw vervoer kunnen organiseren: Efteling, Toverland, Bobbejaanland, Phantasialand, Moviepark, Walibi, Dippie Doe, Ballorig, Klein Zwitserland, Duinrell, Irrland, Kitskensberg, Plopsaland, Valkenier, PeeWee, de Bergen, Beekse Bergen, Ouwehands, Dolfinarium, Zoo Parc Overloon, Gaiapark, Madurodam, Wunderland Kalkar, Fun Forest, Tongelreep, Center Parcs, Alpincenter, Snowworld, Land van Jan Klaassen, Tivoli, de Blije Dries, Koningin Julianatoren, Monkey Town, Kinderdrome, en nog veel meer.
De HeuvelManenDe PoffertLentheHūsternoardKalverdijkHerkenradeNoordbroekFortmondSteenbergenDedgumTeijlingenHoltenVrijhoevenKladdeWeiwerdPrinsenbeekOfwegenDe OvervalLellensGroot HitlandBetterwirdDe RoskamOkkenbroekKoninginnehavenHaulerwijkHarbrinkhoekOudehorneLage ZwaluweSiddeburenLintveldeDe HoeveZierikzeeSnijdersbergWaarlandHeegherhoekKapelTerhorstBarnflairHonderdKlissenhoekAbtswoudeOldenzaalDe HorckSlochterenHolsetSantfortDe MunteRoldeHet Stift