Partybus at Decibel Outdoor

DJ Booth in de partybus

 
Partybus 2 is personally approved by Zany DJ Zany draait live in de Uitgaansbus onderweg naar Q-Base in Weeze, September 2012 Als je een partybus bij de Uitgaansbus huurt, is dit al een feest op zichzelf. Maar wil je het feest echt laten knallen, dan gaat er niets boven een live DJ aan boord!

Omdat de DLS geluidinstallatie in onze bussen harder gaat en zuiverder is dan menig discotheek, leent deze zich er uitstekend voor om een DJ live te laten draaien. Een eigen DJ is een duidelijke plus, want hij speelt precies in op de wensen van de reizigers en laat zo het feest gelijk bij vertrek al helemaal los gaan.

Om dit tot zijn recht te laten komen, bieden wij al vanaf 50 euro meerprijs de mogelijkheid aan om uw bus te voorzien van een DJ booth, (al dan niet) inclusief de benodige apparatuur. Hierbij bieden wij de keuze uit de volgende opties:

DJ Booth - Pioneer Pro Setup+ 220 Euro

Pioneer DJM-2000 + 2x CDJ-2000 Setup Deze setup bestaat uit een DJ booth met professionele club-kwaliteit Pioneer apparatuur welke voor u bij aankomst al geïnstalleerd klaar zal staan in de bus. Deze set bestaat uit twee Pioneer CDJ-2000 spelers, een Pioneer DJM-2000 4-kanaals mengpaneel met uitgebreide effecten controller en twee professionele draadloze microfoons, ofwel de standaard top-kwaliteit apparatuur die de meest veeleisende DJ's verwachten! U dient zelf enkel nog zorg te dragen voor een hoofdtelefoon, muziek en natuurlijk de DJ.

DJ Booth - Basic Setup+ 100 Euro

Audiophoney CDX-4 + Behringer DX626 Setup Indien u bij ons een DJ booth met Basic Setup bestelt, zal de DJ booth met moderne apparatuur voor u geïnstalleerd en al klaar staan in de bus bij aankomst. Deze set bestaat uit twee Audiophony CDX-4 spelers, een Behringer DX626 3-kanaals mengpaneel (dus met de mogelijkheid om nog een extra 3e audiobron aan te sluiten) en twee professionele draadloze microfoons. Deze eenvoudigere maar toch zeer complete spelers kunnen volledig overweg met zowel USB sticks, MP3 CD's en normale CD's, en beschikken over diverse gave effecten. U dient zelf enkel nog zorg te dragen voor een hoofdtelefoon, muziek en natuurlijk de DJ.
De Basic setup wordt standaard geplaatst op de eerste tafel achter de chauffeur, maar kan ik sommige bussen (zie onder) desgewenst tegen meerprijs ook los geplaatst worden bij de middendeur.

DJ Booth - Mini Setup+ 50 Euro

HQ Power Mini setup Heeft u weinig eisen en geen CD's nodig, maar wilt u toch zelf een leuke DJ set draaien in de bus? Dan is de Mini Setup voor u de ideale keuze. Dit kleine maar krachtige alles-in-een apparaat heeft 2 USB/SD spelers met uitgebreide pitch- en scratchfunctionaliteit, een ingebouwd mengpaneel met crossfader, faderstart en tone control en biedt u daarnaast nog de mogelijkheid om 2 externe muziekbronnen zoals een telefoon, ipod of ipad aan te sluiten en in te mixen. Bij de set krijgt u de beschikking over twee professionele draadloze microfoons. U dient zelf enkel nog zorg te dragen voor een hoofdtelefoon, muziek en natuurlijk de DJ, en het feest gaat los in de bus!
De Mini setup wordt geplaatst op de eerste tafel achter de chauffeur.

DJ Booth met eigen apparatuur+ 100 Euro

Heeft u al eigen DJ apparatuur? Dan kunt u bij ons ook een losse DJ booth zonder apparatuur bestellen. Deze zal dan voor u geïnstalleerd en al klaar staan voorin in de bus (bij de middendeur in partybus 4, 6 en 8), u kunt dan zo uw eigen DJ set installeren. Wij zorgen ervoor dat de bus een half uur voor uw geplande vertrek bij u klaar zal staan, en na afloop van de busreis heeft u 15 minuten de tijd om uw apparatuur weer op te ruimen. In de bus zal een 230 volt stroomverdeeldoos en een stereo cinch (tulpstekker) audiokabel klaarliggen om uw apparatuur op aan te sluiten. Twee draadloze professionele microfoons zijn al in de bus aanwezig.

Overzicht mogelijkheden

In al onze partybussen kan een DJ booth geplaatst worden. Onderstaand overzicht geeft u meer duidelijkheid in de verschillende opties, opstellingen en kosten. Op de DJ booth geplaatst in het gangpad is naast de apparatuur tevens ruimte voor het plaatsen van muziekkoffers, een derde speler of een laptop. Hou er rekening mee dat de installatie van een DJ booth ten koste kan gaan van het aantal beschikbare zitplaatsen (zie het schema hieronder).

 Partybus PlaatsingVerloren
zitplaatsen
Prijs
DJ Booth Pro1 + 2 + 3 + 7Gangpad voorin2€ 220
4 + 6 + 8Middendeur-€ 220
DJ Booth BasicAlleTafel voorin1€ 100
4 + 6 + 8Middendeur-€ 140
DJ Booth MiniAlleTafel voorin-€ 50
Kale DJ Booth1 + 2 + 3 + 7Gangpad voorin2€ 100
4 + 6 + 8Middendeur-€ 100

Genoemde huurprijzen zijn per dag (24 uur). Indien u een DJ Booth wilt gebruiken op uw meerdaagse reis, kost de huur op vervolgdagen 70% van de dagprijs.

Als u gebruik wilt maken van een van onze DJ booths, dient u dit tijdig voorafgaand aan de reis duidelijk te maken. Wij kunnen vanwege de veiligheid in onze bussen helaas niet toestaan dat u zelf een eigen DJ booth of losse DJ apparatuur zonder DJ booth meebrengt (een losse laptop is wel toegestaan zonder DJ booth).
SchalsumOude KerkGroot-ValkenisseWesterbroekLoeswijkUitwierdeBierumDe BlesseHazenhurkBernKoulenPeelsehuisLangenbergEenNieuwpoortDe RijpDen HaagZittardSpaarndamNuilPernisHoutgoorBreyvinBaambruggeNijhovenDe MeernOudedorpSengelsbroekZuidgeestHeezeBullenkampZondveldVlaardingenVeenhuizerveldHussenbergMeijsbergNieuw AchtBoerelaanNiftrikBreemortelHayumGemaalOnder de MolenEffenLange Heidet KretHoornaarNieuwenbergPieterburenVerlorenhoek