Partybus at Decibel Outdoor

Huisregels

 

Om te zorgen dat onze busreizen goed verlopen, hebben wij enkele regels opgesteld.
Onze complete voorwaarden staan hier (in PDF), maar verkort komt dit op het volgende neer:

Regel 1Drank

De partybussen van de Uitgaansbus zijn altijd voorzien van een grote gevarieerde voorraad gekoelde alcoholische en non-alcoholische drankjes aan boord (assortiment en prijslijst). Deze drank is niet bij de prijs inbegrepen en moet altijd aan het eind van de rit met de chauffeur afgerekend worden.
Eigen drank is ten strengste verboden. Het is zelfs zo dat de chauffeur opdracht heeft gekregen eigen drank in beslag te nemen of de rit te staken.

Regel 2Vervuiling

Feesten in de bus staat niet gelijk aan onbeperkt rotzooi maken. Al het afval hoort enkel in de afvalzakjes of afvalbakken, niet op de vloer. Vettigheid, nootjes, chips, zoutjes, confettie etc. zijn verboden. Braken in de bus is gratis zolang dit volledig in een zakje gaat, anders kost het 50 euro per incident. Extreme vervuiling (meer dan 15 minuten schoonmaakwerk) zal aan huurder worden doorberekend 40 euro per uur. De bus kan NIET na afloop nog blijven staan om deze door de huurder of reizigers op te ruimen, het opruimen van rotzooi dient tijdens de reis te gebeuren!

Regel 3Roken

Roken is niet toegestaan, dit is voorbehouden aan de rookmachine. Drugs zijn eveneens verboden.

Regel 4Veiligheid

Misbruik van de noodhendels van de dakluiken en deuren, ongein met veiligheidsgordels, het uit de bus steken van lichaamsdelen of het klimmen op het dak van de bus leidt tot staken van de rit, omdat de veiligheid van medeweggebruikers en passagiers niet meer gegarandeerd kan worden.

Regel 5Meubilair

Staan op en hangen aan meubilair alsmede liggen in de bagageracken is verboden. De aap uithangen doet men thuis maar.

Regel 6Vernielingen

Het slopen en bekladden van de bus leidt niet tot het verhogen van de feestvreugde. Wijs je medereizigers hierop! De reparatie rekening gaat altijd naar de huurder en loopt al snel in de honderden euro's!

Regel 7Wangedrag

De chauffeur heeft te alle tijden het recht om mensen van verdere deelname aan de reis uit te sluiten als zij zich agressief, asociaal of hufterig gedragen/misdragen.
OosthoekSprundelLangeraarSinselbeekKlein-WelsdenAbtswoudeHingenBiddinghuizenRietbroekBosserstraatSleggeGroote HoevenHerveld-ZuidLoeswijkVeluweRuinenHalle-NijmanHoge LinthorstSionZoelmondBurenEdamWedderveerMheerBoxmeerWestwoudHemHet VonderenLaag-HeukelomAugsbuurt-LutjewoudeOud OotmarsumZeddamBullenkampUithuizermeedenTweede DwarsdiepNaardermeerSoestNoord-StegerenValburgMaasdamBosjeEemsterArnhemRinkveldPlakkebordBerghumUiteindeStegerveldKievitsdelDen Ham