Partybus at Decibel Outdoor

Drank assortiment

 
Eigen drank is in onze feestbussen uitdrukkelijk niet toegestaan. Wel hebben wij in onze partybussen een groot assortiment goed-gekoelde alcoholische en non-alcoholische dranken in de verkoop. De prijzen hiervan zijn alsvolgt:

Non-Alcoholische DrankenNon-Alcohol

Frisdrank 33 cl € 2,00
Energy Drank 25 cl € 2,00
Water 50 cl € 2,00

Alcoholische DrankenAlcohol

Faxe bier
Bier 30 cl € 2,00
Faxe Bier 1 LITER! € 6,00 (optioneel)
Witte wijn 20 cl € 3,00
Cider / Jillz 28 cl € 3,00
Smirmnof Ice & Mixdrankjes 28 cl € 3,50
Passoa Jus 25 cl € 3,50
Rum Cola 25 cl € 3,50
Shotjes 2 cl € 1,50

De Uitgaansbus biedt als enige Nederlandse firma als unieke sfeerverhogende party-experience de uit Denemarken ge´mporteerde supergrote Faxe blikken bier van maar liefst 1 LITER (zie foto)!
De drankhouders in de tafels van onze partybussen zijn speciaal hierop voorbereid. Deze blikken zitten niet standaard in ons assortiment, dus als u deze aan boord van uw bus wilt hebben, dient u dit tijdig aan ons door te geven.

We proberen altijd een zo compleet mogelijk assortiment aan boord van onze bussen aanwezig te hebben, maar het kan voorkomen dat een bepaald product niet voorradig is. Verder kunnen wij natuurlijk op de wensen van u als klant inspelen door van bepaalde producten extra veel mee te nemen of andere producten juist niet mee te nemen. Heeft u speciale drankwensen? Geef ons dit door en wij zorgen ervoor.
Sint VitusholtMookhoekBocholtzWieneErmMaasbommelHoltTopweerSwifterbantNieuw BeertaKattenbergHoensbroekKloetingeRoosendaalWollingboermarkeBeinsdorpOldekerkMariaparochieBornwirdhuizenSolwerdHieslumErpSmeerlingHoofdplaatWouwBroekLandsradeEchteldMeertenLankesGrathemRode SluisNijetrijneWestervoortHoedekenskerkeDrutenPolsbroekNotterOfwegenStampersgatBoerengatKerkwerveObdamSassenheimBaneheideLuntershoekGreupWeijpoortJunneDonkerbroek