Partybus at Decibel Outdoor

Partybus 4

 
Partybus 4 is personally approved by The Partysquad
partybus 4
Powered by DLS / De Heihorst BV

Partybus 4 van de Uitgaansbus is een 18-meter lange harmonica bus met 67 zitplaatsen en op papier nog eens 58 staanplaatsen. Qua staanplaatsen raden wij echter aan maximaal 20 tot 30 personen te laten staan om het nog enigszins comfortabel te houden.


Deze wagen is na Partybus 2 de partybus met de meeste zitplaatsen van heel Europa en leent zich dan ook uitstekend voor grotere feestgezelschappen.

Bus 4 is voorzien van maar liefst 14 tafels met bij de achterbank rond 2 tafels een 'samenzit' met 9 zitplaatsen, een grote koelkast voor drankverkoop, zware DLS geluidinstallatie met 12 speakers en 3 subwoofers, 2 draadloze microfoons, gekleurde TL-verlichting, 3 LED discolampen, een groene Laser en een rookmachine.

DeeJay
Onze chauffeurs hebben standaard diverse soorten muziekmixen bij zich (top 40, hardstyle, 'foute' hits, etc), maar u kunt natuurlijk altijd eigen muziek meenemen. Dit kan op USB stick, CD of MP3 CD, of u kunt eigen apparatuur met een mini-jack plug aansluiten, zoals een losse MP3 speler/ipod/gsm/tablet/laptop. Een complete DJ booth in onze feestbus is tevens mogelijk, klik hier voor meer informatie.

Opties van partybus 4Opties

                         

Foto's van partybus 4Foto's

RothenbachAdorpRoodkerkOlstMoriaanshoofdVeereExlorkijlLulaZwarte RuiterGasthuisRijtDen NulWahlwillerAmericaHerveldMaldenHollevoeterbrugErpTielNijenkloosterBeusbergenWirdumHooge HeideHoltenRijkerswoerdRasquertOllandToornwerdWynsSteelhovenGorinchemDe MeeneIJzevoordeWierumerschouwQuirijnstokOude NiedorpRoggelsedijkWestelbeersMunnekezijlAlemNoordwijkerhoutHultenRijsdamAmerongenDe HorstDe RuifNijvelaarBoatebuorrenVebenabosSmakt